26 Απρ 2010

Να καλωσορίσει με νίκη το Μάιο (ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ - ΑΟΠ 01/05 19:00)

Την ευρεία επικράτηση επί του Πανφραπεδαϊκού και το ρεπό του περασμένου Σαββάτου διαδέχεται ένα νέο σημαντικό παιχνίδι στα πλαίσια της 24ης ημέρας (21ης για τον ΑΟΠ) στα γήπεδα του Ελαιώνα. Ο Παναιγειρατικός θα αντιμετωπίσει στις 19:00 το προσεχές Σάββατο 01/05 τους Ακάλυπτους, με στόχο μόνο τη νίκη.

Το προφίλ των αντιπάλων

Θέση: 8η
Βαθμοί: 23
Αγώνες: 23

Νίκες: 11

Ισοπαλίες: 1

Ήττες: 11
Γκολ υπέρ: 67

Γκολ κ
ατά: 76
Συντελεστής τερμάτων: -9

Οι Ακάλυπτοι αποτελούν μία αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση που οδηγεί στα play-off του Ιουνίου, την 8η. Το πολύ κακό ξεκίνημα των "μαύρων" έφερε προβληματισμό στις τάξεις τους, ωστόσο στα μέσα της σεζόν πραγματοποίησαν μια κατακόρυφη άνοδο στην απόδοσή τους με πολλά επιτυχή αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τη νίκη κόντρα στον Πανφραπεδαϊκό με 4-3. Οι προσεχείς αντίπαλοι του Παναιγειρατικού έχουν αρχίζει και παρουσιάζουν εκ νέου σημάδια κάμψης, ενώ το περασμένο Σάββατο ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο των ουραγών Ραγκούν με 3-2.

Προϊστορία

Ο Παναιγειρατικός και οι Ακάλυπτοι τέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία τους στις 7 Νοεμβρίου 2009 για την 3η αγωνιστική (2η για τον ΑΟΠ) του φετινού πρωταθλήματος. Εκείνη τη βραδιά στο "Γήπεδο 2" ο Παναιγειρατικός παρουσίασε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 χάρη στο πλασέ του Μάριου Μάντζου, που έλυσε το γόρδιο δεσμό, και το φανταστικό γκολ του Λουκά Λαζαρίδη.