28 Ιαν 2010

Αποστολή στην έρημο για τους Αχαιούς (30/1, 19:00)

Το δωδέκατο "επεισόδιο" της φετινής συμμετοχής του ΑΟΠ στο πρωτάθλημα του Ελαιώνα φέρνει τους "μελανόλευκους" της Αιγείρας αντιμέτωπους με την ομάδα της Σφίνξ. Η επική ανατροπή και νίκη στο ματς με τη Deep Purple ανήκει από το περασμένο σαββατόβραδο στο παρελθόν και άπαντες στο αχαϊκό στρατόπεδο δηλώνουν πανέτοιμοι για το νέο μεγάλο ραντεβού με το αξιόμαχο αιγυπτιακό συγκρότημα.

Οι "Σφίγγες" φιγουράρουν αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση του ομίλου, με 12 βαθμούς ύστερα από 10 αγωνιστικές. Η αλλοπρόσαλλη πορεία τους μέχρι σήμερα, με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες (τέρματα 43-36) είναι ενδεικτική του βαθμού επικινδυνότητας του σαββατιάτικου ματς. Εξάλλου, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει το σκληροτράχηλο χαρακτήρα όλων των αιγυπτιακών ομάδων της διοργάνωσης, που παραδοσιακά επιδιώκουν να μεταφέρουν το παιχνίδι στο πεδίο της δύναμης και της φυσικής κατάστασης, όπου συνήθως υπερτερούν.

Με οδηγό τις περυσινές μεγάλες νίκες - θριάμβους κόντρα σε Νείλο (4-3) και Πυραμίδες (4-0), η "¨Μαύρη Αρμάδα" καλείται να κατακτήσει άλλο ένα δίποντο που θα την κρατήσει στην τροχιά των επιτυχιών και θα τη διατηρήσει μόνη δεύτερη στην κατάταξη του Α΄ Ομίλου. Η αναμέτρηση του Σαββάτου 30-1-2010 αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:00 στα γήπεδα του Ελαιώνα.