13 Ιαν 2010

Μοτσάκος: "Να μη μας φοβίζει ο Πανφραπεδαϊκός, αλλά ο κακός μας εαυτός".

Ο πρώτος σκόρερ του Παναιγειρατικού αυτήν την ώρα στο πρωτάθλημα, μίλησε χθες αργά το βράδυ στο επίσημο ιστολόγιο των "Φρουρών της Αχαΐας". Ο Δημήτρης Μοτσάκος σχολίασε την νίκη με 6-3 κόντρα στους Mustang, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπυ με τον Πανφραπεδαϊκό κι ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με ένα δικό του μήνυμα προς τους συμπαίκτες του.

"Το σημαντικότερο για μένα είναι η νίκη και οι δύο βαθμοί κι όχι τόσο το χατ-τρικ μου. Βέβαια, η ομάδα θα μπορούσε να είχε κάνει μεγαλύτερο περίπατο αλλά η τύχη δε βοήθησε σε κάποιες φάσεις. Πιστεύω ότι ήμαστε αρκετά καλοί, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και φάνηκε η δύναμη και το σθένος μας όταν βρεθήκαμε από 2-0 υπέρ σε 2-2 και καταφέραμε με απράμιλλη ψυχραιμία να το ξεπεράσουμε και να σημειώσουμε άλλα τέσσερα τέρματα".

"Βεβαίως και περιμένω τον αγώνα με τον Πανφραπεδαϊκό πως και πως για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί εάν καταφέρουμε να αποσπάσουμε τη νίκη τότε φτάνουμε σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους κι έτσι αυτό θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που θα μας χρειαστεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά ατομικός κι έχει να κάνει με κάποια ειρωνικά σχόλια που είχαν γίνει στο Forum του επίσημου ιστολογίου της ομάδας την προηγούμενη σεζόν. Επομένως, έχω σκοπό να μιλήσω στο γήπεδο κι όχι στο Forum! Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα στοίχημα το οποία πρέπει να το κερδίσουμε".

"Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μου καλή επιτυχία. Πρώτα από όλα, να είμαστε υγιείς και ορεξάτοι κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα πω κάτι που το εμπνεύστηκα από τον Ζοσέ Μουρίνιο σε μία δήλωσή του το χειμώνα του 2008 πριν τον αγώνα της Ίντερ με τον Παναθηναϊκό. Να μη μας φοβίζει ο Πανφραπεδαϊκός αλλά ο κακός μας εαυτός".