6 Ιαν 2010

"Καλή Χρονιά" με σούπερ ντέρμπυ

Το δικό τους καλό ποδαρικό στο 2010 αισιοδοξούν πως θα κάνουν το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού καθώς είναι καθορισμένη η διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής (9ης για τον ΑΟΠ). Οι "Φρουροί της Αχαΐας" θα πουν το «Καλή Χρονιά» με ένα σούπερ ντέρμπι με αντίπαλο τον Πανφραπεδαϊκό στις 17:00 στα γήπεδα του Eleonas Football Club.

Το προφίλ των αντιπάλων

Οι Πειραιώτες εντυπωσιάζουν με τα αποτελέσματά τους καθώς φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο σε οκτώ αναμετρήσεις ενώ παράλληλα αίσθηση έχει προκαλέσει η σκληροτράχηλη άμυνά των "ροσονέρι" καθώς και ο τερματοφύλακας Άλκης Καραδήμας, του οποίου η εστία έχει παραβιαστεί μόλις πέντε φορές σε επτά αγώνες.

Αποτελέσματα Πανφραπεδαϊκού

Ακάλυπτοι - Πανφραπεδαϊκός 0-4
Πανφραπεδαϊκός
- Ραγκούν 5-2
Ψαραγόσα - Πανφραπεδαϊκός 0-5

Σταυροφόροι - Πανφραπεδαϊκός 0-3
Mustang - Πανφραπεδαϊκός 0-9

Deep Purple - Πανφραπεδαϊκός 0-1

Πυραμίδες - Πανφραπεδαϊκός 0- 5 (α.α)
Πανφραπεδαϊκός - Flarico 3-2


Προϊστορία

Η παράδοση δε δείχνει να είναι με το μέρος των Αχαιών καθώς σε δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα του Ελαιώνα, ο Πανφραπεδαϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής (0 νίκες ΑΟΠ - 0 ισοπαλίες - 2 νίκες Πανφραπεδαϊκού, γκολ 1-6).
Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων λαμβάνει χώρα στο "Γήπεδο 3" του Ελαιώνα στις 29 Νοεμβρίου 2008 όταν και οι "Φραπέδες" εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του Παναιγειρατικού επικρατούν με 0-3, για να έρθει η νέα, άδικη αυτή τη φορά, ήττα με σκορ 1-3 με τον Ανδρέα Καραμπάση να είναι ο μοναδικός παίκτης που παραβιάζει την εστία των Πειραιωτών.