6 Ιαν 2010

Ο Μάριος Μάντζος δίνει το σύνθημα!

Δηλώσεις παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στο επίσημο ιστολόγιο του Παναιγειρατικού ο 16χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας Μάριος Μάντζος. Ο "Super Mario" μίλησε για το επερχόμενο μεγάλο ντέρμπυ με τον Πανφραπεδαϊκό κι έδωσε το σύνθημα στους συμπαίκτες του να κάνουν κατάθεση ψυχής στα γήπεδα του Ελαιώνα το Σάββατο.

Αναλυτικά, ο Μάριος είπε τα εξής:

"Μακάρι όλος ο κόσμος να έχει μία Καλή Χρονιά. Το μόνο που εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους είναι το 2010 να ξεκινήσει, να κυλήσει και να ολοκληρωθεί με υγεία πάνω από όλα".

"Δεν πρέπει να κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσουμε τον Πανφραπεδαϊκό, αλλά για να κερδίσουμε εμείς. Έχει διαφορά. Οφείλουμε να παίξουμε για την ομάδα μας, για την παρέα μας και μόνο. Να βγάλουμε όλοι μας την ψυχή της Αιγείρας στο γήπεδο και να παίξουμε σαν να αγωνιζόμαστε στο San Christo. Διότι το κλειδί για κάθε επιτυχία της ομάδας μας είναι η ψυχή μας. Αυτό μας χαρακτήριζε στους αγώνες μας στην Αιγείρα και με αυτό πρέπει να συνεχίσουμε το ταξίδι της Αρμάδας μας".


"Σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι δεδομένο πως ο Πανφραπεδαϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα, με ιδιαίτερα καλή άμυνα, αλλά πιστεύω διαθέτουμε τα κατάλληλα όπλα για να τους χτυπήσουμε. Αυτό που είναι απορίας άξιο είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οι δύο ομάδες αμέσως μετά από τη διακοπή για τα Χριστούγεννα. Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο πριν από ένα τόσο μεγάλο ματς".


"Ολοκληρώνοντας, θέλω να κάνω μία έκκληση στον κόσμο της ομάδας. Θα το πω απλά. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του πραγματικό οπαδό του Παναιγειρατικού κι έχει τη δυνατότητα να βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέντη γι' αυτή τη μία ώρα, πρέπει να το κάνει. Ο κόσμος οφείλει να είναι δίπλα μας διότι δεν είναι η πρώτη φορά που λέμε ότι τον έχουμε ανάγκη".