5 Φεβ 2010

Από Mustang... "σκαραβαίοι"!

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η αυριανή αντίπαλος του ΑΟΠ. Οι Mustang τους τελευταίους δύο μήνες δεν θυμίζουν σε τίποτα το... υπερηχητικό ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή σεζόν. Είναι αξιοσημείωτο ότι από το προηγούμενο ματς των "αλόγων" με τον Παναιγειρατικό έχουν μεσολαβήσει άλλες τρεις καταστροφικές εμφανίσεις και ισάριθμες ήττες!.. Ο κατήφορος των αυριανών αντιπάλων του ΑΟΠ έφτασε στο αποκορύφωμά του το περασμένο Σάββατο, όταν και ηττήθηκαν από τους Ακάλυπτους με το βαρύ 7-2!..
Παρά το εντυπωσιακό ντεμπούτο τους στη διοργάνωση, οι Mustang σήμερα έχουν ήδη κατρακυλήσει εκτός της ζώνης των play-off. Με οκτώ βαθμούς (4 νίκες και 8 ήττες) βρίσκονται στην 11η θέση, έχοντας μάλιστα τη δεύτερη πιο ευάλωτη άμυνα της λίγκας (με 61 γκολ παθητικό).
Ο ΑΟΠ έχει μπροστά του μια σπουδαία ευκαιρία να ανακάμψει βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Αρκεί να περάσει πρώτα απ' όλα το δικό του τεστ σοβαρότητας και να μην υποτιμήσει την πληγωμένη αλλά πάντα επικίνδυνη νεοφώτιστη αντίπαλό του.
Προϊστορία
Το πρώτο "μισό" της φετινής μονομαχίας του Παναιγειρατικού με τη Mustang στις 9 Ιανουαρίου βρήκε τους Αχαιούς να απολαμβάνουν μια από τις πιο ευχάριστες βραδιές στο πρωτάθλημα. Το τελικό 6-3 (Μοτσάκος 3, Πάτσης, Λαζαρίδης, Μ. Μάντζος) δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου ήταν η κυριαρχία της "Μαύρης Αρμάδας" στο Γήπεδο 4.
Match Report α΄ γύρου