9 Απρ 2010

Για την εκδίκηση 112 ημέρες μετά

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα μετά τη διακοπή για τον εορτασμό του Πάσχα φέρνει στον Παναιγειρατικό, μετά από αρκετό καιρό, ένα πολύ μεγάλο ντέρμπυ. Οι "μελανόλευκοι" καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σταυροφόρων, που βρίσκονται παρέα με τον Παναιγειρατικό και τη Μεικτή ΣΕΦ στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (ο ΑΟΠ έχει αγώνα λιγότερο). Σέντρα στα γήπεδα του Ελαιώνα στις 19:00 το Σάββατο 10/04.

Το προφίλ των αντιπάλων

Η ανοδική πορεία των Σταυροφόρων έχει ανυψώσει τους "ερυθρολεύκους" στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην τέταρτη, στην οποία όμως έχει συγκατοίκους τον Παναιγειρατικό και τη Μεικτή ΣΕΦ. Οι Σταυροφόροι έχουν μαζέψει 26 βαθμούς σε 18 αγώνες, καθώς έχουν κερδίσει τα 12 από τα 19 ματς που έχουν αγωνιστεί, έχουν έρθει ισόπαλοι σε 2 (το ένα κόντρα στον Πανφραπεδαϊκό), ενώ μετρούν 5 ήττες.
Το Σάββατο 03/04, δύο ημέρες πριν μπει η Μεγάλη Εβδομάδα, οι Σταυροφόροι έπεσαν θύμα έκπληξης μεγατόνων καθώς γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-3 από την ουραγό ομάδα των Ραγκούν, παρόλο που η λήξη του ημιχρόνου τους βρήκε να προηγούνται με 0-3.

Σταυροφόροι (12 νίκες - 2 ισοπαλίες - 5 ήττες)
Προϊστορία

Πριν από ακριβώς 112 ημέρες, στις 19 Δεκεμβρίου 2009, ο Παναιγειρατικός και η Σταυροφόροι βρέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη και μοναδική μέχρι ώρας φορά στην Ιστορία. Τότε οι "ερυθρόλευκοι", εκμεταλλευόμενοι τα πολλά νεύρα που δημιούργησαν με τον τρόπο παιχνιδιού τους στο στρατόπεδο του ΑΟΠ, ανέτρεψαν το 1-0 που είχε σημειώσει ο Φίλιππος Κρεκούκιας και πήραν στο τελευταίο λεπτό τη νίκη με σκορ 1-2.

0 νίκες ΑΟΠ - 0 ισοπαλίες - 1 νίκη Σταυροφόρων