20 Απρ 2010

Το πάρτυ στα αποδυτήρια

Αν νομίζετε πως τα πανηγύρια των ποδοσφαιριστών του Παναιγειρατικού περιορίστηκαν στα πλαίσια του αγωνιστικού χώρου και για λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ντέρμπυ με τον Πανφραπεδαϊκό, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Το γλέντι των "Φρουρών της Αχαΐας" συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια με τους Ζαχαρία Σαραντουλάκη και Μάριο Μάντζο να είναι οι... πρωτομάστορες, τραγουδώντας παναιγειρατικά συνθήματα.

Μικρά - μικρά

- "Είναι τρελός ο αρχηγός", άρχισε να τραγουδά ο Ζάχα για να ακολουθήσει το "Σας γ... ο Μπούρας" από τον Μάριο.

- Στα αποδυτήρια εμφανίστηκε και ο Μανώλης Παπαντωνάκης που μοίραζε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πήρε κι αυτός μέρος στο "μελανόλευκο" πάρτυ.

- Ο Διονύσης Μάντζος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι έδωσε άμεσα απαντήσεις σε όσους έσπευσαν να τον αμφισβητήσουν στα τελευταία παιχνίδια. Στα αποδυτήρια πέταξε με δύναμη τα γάντια του στον τοίχο, εις ένδειξη εξιλέωσης.

- O Ζαχαρίας Σαραντουλάκης είχε ανοίξει ένα από τα ντους των αποδυτηρίων και μπήκε κάτω από το νερό, φωνάζοντας σαν τρελός "Παναί ολε ολε..."

- Ο Μάριος Μάντζος κυκλοφορούσε ημίγυμνος στα αποδυτήρια, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη επικράτηση επί των "Φραπέδων".

- Το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη του Άρη Μπούρα, τον οποίο οι συμπαίκτες του δεν άφησαν σε ησυχία εξ αιτίας της πολύ καλής απόδοσής του.

- Ο Πέτρος Παπανικολάου μπήκε στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, κάτι το οποίο σπάνια πραγματοποιεί.

- Ο Δημήτρης Μοτσάκος έσπευσε αμέσως να τηλεφωνήσει στον Ανδρέα Καραμπάση, ο οποίος βρισκόταν σε μάθημα και είπε χαρακτηριστικά στον "Μότσι", πώς λυπόταν πολύ που δε βρισκόταν σε θέση να φωνάξει από τη χαρά του.

- Ο Φίλιππος Κρεκούκιας είπε στον αρχηγό Δημήτρη Μάντζο: "Αυτή είναι η αρχή της αντεπίθεσης για την κορυφή. Θα το δεις".

- Φανερά συγκινημένος ο Χάρης Πλούμης αγκάλιασε την πρόεδρο Τζωρτζίνα Μπουρίκα, μόλις άκουσε την "Τζο" να λέει: "Χάρηκα περισσότερο γιατί σε αυτή τη στιγμή ήταν παρών και ο Χάρης".

- Από την Καλαμάτα και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Μάριο Μάντζο ενημερώθηκε ο Νίκος Μουτάφης για την έκβαση του ντέρμπυ του Ελαιώνα. Η αρχική απάντηση που έδωσε στον σκόρερ του 8ου γκολ του ΑΟΠ, μόλις άκουσε το εύρος του σκορ ήταν: "Άσε την πλάκα και πες την αλήθεια".

- H είδηση της νίκης του Παναιγειρατικού έφτασε πολύ γρήγορα μέχρι την γεννέτειρα του ΑΟΠ Αιγείρα, με τον αντιδήμαρχο της αχαϊκής κωμόπολης Σωτήρη Διαμαντόπουλο να στέλνει τα δικά του "μπράβο" στους ποδοσφαιριστές του "πρέσβη".