13 Ιουλ 2010

Νέο φιλικό με τους "γουρλήδες" Φίλους Τσιμπούρη (13/7 - 23:00 Kifissos SC)

Η επική επιτυχία του περασμένου Σαββάτου πέρασε ήδη στην Ιστορία. Από σήμερα το πρωί, ο ενθουσιασμός και οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο των Αιγειρατών παραχωρούν τη θέση τους στη μελέτη και το σχεδιασμό εν όψει του μεγάλου τελικού της 17ης Ιουλίου.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας πριν το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του Παναιγειρατικού, το τεχνικό επιτελείο του Ομίλου αποφάσισε τη διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ομάδα των Φίλων Τσιμπούρη. Ο Πέτρος Παπανικολάου θέλει να εξετάσει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και να τονώσει την ψυχολογία τους με λίγο "ελεύθερο" ποδόσφαιρο πριν τη μεγάλη πρόκληση.
Υπενθυμίζεται ότι οι "μελανόλευκοι" είχαν αντιμετωπίσει τους Περιστεριώτες αποψινούς αντιπάλους πριν από κάθε μεγάλη επιτυχία στα φετινά play-off (β΄ προημιτελικός και ημιτελικός), δημιουργώντας ένα ιδιότυπο "γούρι" για τους Αχαιούς. Κανείς, άλωστε, δεν πρέπει να ξεχνά την έμπρακτη υποστήριξή πολλών μελών της ομάδας τους στο πρόσφατο ντέρμπι πρόκρισης με τον Πανφραπεδαϊκό.
Ο αποψινή φιλική αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 23:00 στο προπονητικό κέντρο του Kifissos Soccer Club στο Αιγάλεω.