12 Μαρ 2010

Με συνταγή πρεμιέρας


Την ομάδα κόντρα στην οποία ο Παναιγειρατικός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσουν οι "μελανόλευκοι" αύριο το απόγευμα στα γήπεδα του Ελαιώνα. Ο Μαύρος Αετός, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή μόλις δύο βαθμών σε δέκα (!) αγώνες, θα είναι ο αυριανός αντίπαλος των "Φρουρών της Αχαΐας" σε ένα ματς που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 19:00.

Το προφίλ του Μαύρου Αετού

Οι προσεχείς αντίπαλοι του Παναιγειρατικού δείχνουν στο φετινό πρωτάθλημα να είναι το φάντασμα του καλού εαυτού που είχαν επιδείξει στο περασμένο Summer Cup του Ελαιώνα. Οι "αετοί" βρίσκονται μία μόλις θέση πάνω από την ουρά της βαθμολογίας με πολλά αγωνιστικά αλλά κυρίως εσωτερικά προβλήματα, γεγονός που μαρτυρούν οι αρκετές ήττες με 0-5 άνευ αγώνος τον τελευταίο καιρό, με πιο πρόσφατη εκείνη του προηγούμενου Σαββάτου από την Ψαραγόσα. Η στάση των αντιπάλων έχει προβληματίσει τους διοργανωτές που αναμένεται να αναλάβουν τα μέτρα τους σε περίπτωση που οι "μπλε" διατηρήσουν για πολύ ακόμη την ίδια κατάσταση. Μοναδικό χαρμόσυνο Σάββατο για τους παίκτες του Μαύρου Αετού αποτέλεσε η 31η Οκτωβρίου όταν και συνέτριψαν με 6-0 τους Ακάλυπτους στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Οι δύο αυτοί βαθμοί αποτελούν τους μόνους που βρίσκονται αυτή την ώρα στο σακούλι των "αετών" (1 νίκη - 0 ισοπαλίες - 9 ήττες, γκολ: 9-43, συντελεστής τερμάτων: -34)
Προϊστορία

Η προϊστορία έχει φέρει τον Παναιγειρατικό και τον Μαύρο Αετό αντιμέτωπους μόλις μία φορά για το ματς του α' γύρου του φετινού μαραθωνίου. Στις 24 Οκτωβρίου 2009 τα δύο φάουλ και η οβίδα του Δημήτρη Τσιμπούρη, τα δύο γκολ του Δημήτρη Μοτσάκου και το ονειρώδες γκολ του Μάριου Μάντζου από το κέντρο του γηπέδου έδωσαν με εμφατικό τρόπο τη νίκη στους "Φρουρούς της Αχαΐας" με σκορ 6-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

(1 νίκη ΑΟΠ - 0 ισοπαλίες - 0 νίκες Μαύρου Αετού, γκολ: 6-1)