3 Ιουν 2010

Μ. Μάντζος: "Φυσικά κι έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς"

Ο αποκλεισμός του Παναιγειρατικού από την Bullet NL την περασμένη αγωνιστική περίοδο δείχνει να ενόχλησε αρκετά τον Μάριο Μάντζο, που μίλησε για ανοιχτούς λογαριασμούς με τους προσεχείς αντιπάλους του ΑΟΠ, όχι όμως για επικείμενη εκδίκηση. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός των "Φρουρών της Αχαΐας" αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία του Παναιγειρατικού, τους στόχους της ομάδας και την επιστροφή του Καραμπάση στα γήπεδα.

Ο Μάριος Μάντζος, λοιπόν, έκανε τα δικά του σχόλια:

- για την πορεία του ΑΟΠ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής

"Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα παρουσία μας. Ωστόσο, εάν αυτή δεν επικυρωθεί με ένα καλό πλασάρισμα στην τετράδα τουλάχιστον, θα είναι σα να μην είχαμε διαγράψει ποτέ αυτήν την πορεία. Πρέπει να παρουσιάσουμε τον πραγματικό Παναιγειρατικό και τον τσαμπουκά που κρύβει ο κάθε παίκτης της ομάδας μέσα του".

- για τους στόχους της ομάδας

"Είναι όντως μία μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στην κορυφή αλλά δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε γιατί αυτό μόνο άγχος δημιουργεί. Ας μην κάνουμε τα περσινά λάθη. Εξάλλου ο στόχος της ομάδας είναι μία θέση εκ των 1ης, 2ης, 3ης και 4ης. Εκεί επικεντρωνόμαστε".

- για τον επερχόμενο αγώνα με τα Νέα Λιόσια

"Ο Παναιγειρατικός ποτέ δεν ξεχνά. Τίποτε και κανέναν. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για εκείνους που μας πλήγωσαν πριν ένα χρόνο, βάζοντας τέλος στο περσινό μας "ταξίδι". Δε θα σου πω ότι πάμε για εκδίκηση. Στην ουσία πάμε για τη νίκη κι όχι για την εκδίκηση. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε το αυτονόητο. Μας κέρδισαν και μας απέκλεισαν άρα φυσικά κι έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς".

- για την επιστροφή του Ανδρέα Καραμπάση

"Νιώθω μεγάλη χαρά που ο Ανδρέας θα είναι και πάλι μαζί μας. Επικοινωνήσαμε και χθες και δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος να προσφέρει στην ομάδα, μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο τόσο γι' αυτόν όσο και για τον Δημήτρη το Μοτσάκο. Μας έλειψε, είναι η αλήθεια. Και ποδοσφαιρικά αλλά και σε φιλικό επίπεδο. Εύχομαι το Σάββατο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο Πέτρος (σ.σ. Παπανικολάου) για να βοηθήσει".